Det här är Panel och List AB

Panel & List är ett gammalt anrikt företag som startades 1965 och lagerför över 1000 olika lister. T.ex Furu, Teak, Mahogny, Ek, Björk, Valnöt och Körsbär.

Vi har förser snickerier, bygg- och golvföretag samt privatpersoner med snickeriämnen och olika typer av lister och paneler i ädelträ och furu.

På vårt hämtlager på Tomtebogatan 38 i Vasastan hittar ni Stockholms bredaste utbud av lister för avhämtning eller leverans i Stockholmsområdet.

Från vårt centrallager i Örebro erbjuder vi ett ännu bredare sortiment av snickeri, halvfabrikat, standardämnen och specialtillverkade lister till kunder över hela norden.

Vi kan ta fram allt efter era önskemål inom ädelträ. Vi har en stor fabrik i ryggen som tillverkar efter önskemål allt ifrån vanliga foder till specialanpassade produkter där vi har dessutom ett måleri så vi kan kundanpassa produkterna med ex. pigmenterad klarlack, färger i olika kulörer, olja eller brandskydd för utom eller inomhusmiljöer.

Vill ni ha något specialtillverkat? Då ska ni höra av er till oss så lämnar vi en mycket konkurrenskraftig offert då har en gedigen kunskap och otroligt hög servicenivå.

Så tveka inte utan kontakta oss för en offert.

Varmt välkomna in till oss!

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen